“PortaPod er en ideell samarbeidspartner for podcasten vår. De jobber raskt, holder tidsfrister, kommer med gode innspill når vi lurer på noe og leverer en solid totalpakke. Anbefales på det varmeste”

Preben Brynemo

“Vi i Medier24 kan anbefale PortaPod og lydekspert Sebastian Manriquez på det sterkeste. Vårt solide inntrykk er at de jobber fleksibelt, effektivt og leverer med høy kvalitet”

Erik Waatland

"Portapod er en profesjonell tjeneste som anbefales på det sterkeste. Du kan absolutt forvente kvalitet og at en strekker seg for oppnå et godt sluttmål. Stor takk til Portapod og Seb som muliggjorde prosjektet!"

Azra Kurtovic

“PortaPod leverer en sømløs tjeneste som har gjort det enkelt for oss på Oslo Handelsgym å lage egen podcast. Kvaliteten på lyd og innspilling er svært høy, de jobber effektivt og raskt, og kommuniserer klart og tydelig slik at samarbeidet blir godt"

Thomas Kjeldsberg

"DiaPraxis har vært strålende fornøyd med PortaPod. Portapod leverer høy kvalitet og gir super kundeservice selv om vi til tider ble mange å forholde seg til. Vi opplevde at Portapod var veldig imøtekommende på våre behov og ønsker slik at sluttproduktet ble veldig bra! Portapod anbefales på det varmeste!"

Amna Wasim