PortaPod Logo

LYDPAKKER
Oslo Winter Soundscapes

Opplev den rolige skjønnheten og den friske atmosfæren i en nordisk vinter med "Oslo Winter Soundscapes." Dette utsøkte lydpakken er en lydreise gjennom de vinterlige landskapene i Norges fortryllende hovedstad, og fanger essensen av Oslo i sin mest magiske sesong.

Spesifikasjoner

34 wav/bwf-filer, 60+ minutter, 2.1GB, 96kHz, 24-bit, avgiftsfri.

(inkl. mva)

499,-kr

Snødekte gater

Nyt den myke knirken av snø under føttene og de dempede lydene av byen dekket i hvitt, som skaper en fredelig, isolert atmosfære unik for Oslos vintre.

Festlige markeder

Fordyp deg i julestemningen med stemningsfulle opptak fra Oslos julemarkeder. Den varme praten blant lokalbefolkningen, klinkingen av Gløgg-kopper, og de myke melodiene av julemusikk blander seg til å danne et hjertevarmende lydbilde.

Urbane vinternetter

Opplev nattsiden av Oslo med lyder av dempet byliv under den stjerneklare vinterhimmelen, inkludert den fjerne summingen av trafikk og de dempede samtalene til nattlige vandrere.

Iskalde fjordbris

Lytt til den milde hviskingen av kalde vinder som feier over Oslofjorden, og bringer med seg fjerne kall fra sjøfugler og den subtile knirkingen av is langs strandlinjen.

Skogens hvisk

Røm til de fredelige skogene rundt Oslo, hvor lyden av snøflak som forsiktig lander på furugrener og den sporadiske fottrinnet av dyreliv gir en beroligende, naturlig tilflukt.

Ideelt for

Denne samlingen er perfekt for filmskapere, lyddesignere, og alle som ønsker å tilføre autentisk vinterstemning til sine prosjekter, eller rett og slett for å nyte den unike atmosfæren av Oslo om vinteren.